gaashekwerk

staalmathekwerk

spijlenhekwerk

camera

slagboom

schuifpoort

hekwerkdetectie

tourniquet

communicatiezuil

toegangscontrole systeem

poortautomatisering

draaipoort met spijlen

wegversperring

schuifpoort automatisering

Bedrijfsgebouwen & terreinen

Hekwerk en terreinbeveiliging

Bedrijven moeten zich steeds meer wapenen tegen ramkraken, vandalisme, diefstal en andere vormen van criminaliteit. Omdat het hekwerk rond uw bedrijf ook nog eens het eerste is waarmee bezoekers kennis maken, dient het als visitekaartje voor uw onderneming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling voor uw bedrijfsgebouw en/of terrein.

Zekerheid en veiligheid

Ook als het gaat om hoogwaardige terreinbeveiliging met hekwerk, in combinatie met toegangscontrolesystemen, stroomschok-, trillings- gronddetectie en (intelligente) camerabewaking, zorgt Elreka hekwerken voor de gewenste totaaloplossing.

Complete pasklare totaaloplossingen en maatwerk

Bij Elreka Hekwerken heeft u de keuze uit een compleet assortiment van de meest uiteenlopende standaard-systemen tot volledig op maat geproduceerde oplossingen voor elk budget en elke stijl. 

Geen vraag gaat ons te ver. Elreka beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van terreinomheining en terreinbeveiliging waardoor wij in staat zijn voor elke onderneming, klein of groot, een standaard of op maat gemaakte oplossing aan te bieden en te realiseren. 

Onze slogan luidt niet voor niets Elreka Hekwerken expert in compleet hekwerk en terreinbeveiliging! 

Een veilig gevoel, ook buiten werktijd!

Service staat bij Elreka Hekwerken hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We garanderen een snelle responstijd. Ingeval van storing of schade komen wij, afhankelijk van de met u overeengekomen afspraak, binnen 4, 8 of 24 uur met een passende oplossing. Kijk hier voor meer informatie over het Elreka onderhoudscontract.