Bouwhekken

Bent u op zoek naar bouwhekken? Dan bent u bij Elreka aan het juiste adres. Voor elk project vind je hier een passend bouwhek: van budget bouwhekken tot combi fences. Maar ook voor bouwhek poorten, bouwhek accessoires en opslag en transport kun je bij ons terecht.

Naast het leveren van bouwhekken biedt Elreka nu ook de mogelijkheid
de bouwhekken op locatie te installeren.

Een tijdelijk hekwerk

Bouwhekken zijn ideaal voor het omheinen van een bouwplaats of evenement. Ze zijn groot, licht en eenvoudig te verplaatsen. Zo heb je in no-time een tijdelijk hekwerk als effectieve omheining.

Wil je snel toegang tot je terrein? Door simpelweg enkele handige producten toe te voegen kan een bouwhek in een handomdraai dienst doen als een tijdelijke draaipoort of schuifpoort.

Het plaatsen van een tijdelijk hekwerk is ook makkelijk. Je hebt alleen bouwhekvoeten nodig, bouwhekken en klemmen. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Onze bouwhekken expert geeft graag tekst en uitleg.

Het juiste type bouwhek voor iedere situatie

De meeste mensen kopen niet vaak bouwhekken. Niet iedereen heeft verstand van bouwhekken. Daarom tonen we per situatie het meest geschikte bouwhek. Dat maakt de keuze voor jou overzichtelijker en het online bouwhekken kopen een stuk minder stressvol.

Standaard bouwhekken

Dit zijn de goedkoopste bouwhekken die er zijn en vooral geschikt voor kort, eenmalig gebruik. Ze zijn ultralicht, handig met plaatsen, maar niet geschikt voor het gebruik van doeken of zeilen.

Pro bouwhekken

Deze bouwhekken hebben dikkere buizen en zijn een stuk steviger dan de budget bouwhekken. Je gebruikt ze dan ook meermaals en voor een langere tijd. De PremiumPlus+ bouwhekken zijn extra verstevigd en daardoor wél geschikt voor doeken en zeilen.

Bouwhekken opslaan en vervoeren

Gun je materialen een lange levensduur met onze de transport- en opslag bokken en rekken. Niet alleen is een goede transportbok essentieel voor een schadeloos transport van A naar B, het houdt je opslag ook netjes en overzichtelijk.

Onze transportbokken zijn van hoogwaardige kwaliteit en ingericht voor een maximale capaciteit hekken en accessoires. Dit scheelt ruimte in de vrachtwagen of in het magazijn. De bokken zijn voorzien van heftrucksparingen en/of hijsogen die verplaatsen eenvoudig maken.