Hekwerken

Een veilig gevoel geeft rust. Bij een hekwerk speelt naast beveiliging, ook een representatieve uitstraling een grote rol van betekenis. Elreka heeft voor elk budget en elke stijl een beschermend en tegelijkertijd uitnodigend systeem.

Uw hekwerk op maat van Elreka

Elreka Hekwerken is dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Wij zijn een toonaangevende leverancier van stalen hekwerken in alle soorten en maten. Elreka Hekwerken is het product van mensen, techniek en materiaal. Wij besteden constant aandacht aan onze mensen: we houden hun kennis actueel, zorgen voor goede werkomstandigheden en onze ervaren montageteams zorgen ervoor dat het gekozen systeem snel en vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze hekwerken worden voor levering ingemeten, uitgetekend, gefabriceerd, afgerond en/of gebraamd, en eventueel verzinkt en gecoat. Het resultaat is een uiterst duurzaam eindproduct met een maximale levensduur. Naast een beveiligingsfunctie, oefenen hekwerken ook een behoorlijke invloed uit op het aangezicht van een gebouw. Het hekwerk en het pand moeten één geheel vormen en Elreka zorgt ervoor dat dit het geval is. Wilt u meer informatie over een hekwerk op maat van Elreka? Neem dan contact met ons op!

Stalen hekwerken in alle soorten en maten

Een veilig gevoel geeft rust. Elreka heeft voor elk budget en elke stijl een beschermend en tegelijkertijd uitnodigend systeem. Waarom zou u voor Elreka kiezen?

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Wij hebben een ruim assortiment aan hekwerken. Denk bijvoorbeeld aan gaashekwerken, staalmathekwerken, spijlenhekwerken, sierhekwerken en sporthekwerken. Daarnaast bieden wij ook diverse poorten en systemen aan om de toegang tot uw huis, pand of terrein te regelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een hekwerk op maat bij Elreka? Doe inspiratie op en blader door onze fotoalbums om te kijken welke hekwerken wij zoal gerealiseerd hebben! Mocht u meer informatie willen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Persoonlijk contact heeft onze voorkeur. Bel ons voor antwoorden op al uw vragen rondom hekwerken, poorten, automatisering en toegangscontrole. Heeft u interesse in één van onze producten of een totaaloplossing? Wij maken voor u graag een offerte op maat!

Elreka voor uw perfecte hekwerk

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid: dat zijn kenmerken waar Elreka Hekwerken veel waarde aan hecht. Onze oplossingen laten zien dat doeltreffende beveiliging prima samen gaat met een gastvrije uitstraling voor uw huis, pand of terrein. Wij bieden een totaaloplossing door de combinatie van hekwerken met toegangscontrolesystemen en camerabewaking en door de ruime keuze uit een compleet assortiment kan er voor elk budget en elke stijl iets geproduceerd worden. Geen vraag gaat ons te ver. Naast het produceren van uw hekwerk op maat, staat service ook hoog in het vaandel bij Elreka Hekwerken. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook voor het leveren van aanvullende materialen voor uw hekwerk zit u bij ons goed. Een extra handzender, een extra cilinder, aanvullende materialen om schade aan uw hekwerk te repareren: u kunt bij ons terecht voor losse materialen of reserveonderdelen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.