Hekwerkbekleding

Wilt u meer privacy in uw achtertuin of op het balkon? Zitten er kale plekken in de bestaande omheining? Of wilt u een evenemententerrein of sportveld snel en direct een groen aanzien geven? Elreka Hekwerken biedt de oplossing. Onze hekwerkbekleding heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tegen iedere bestaande schutting, muur of hekwerk. Op deze manier ondergaat uw tuin, balkon of evenemententerrein een razendsnelle metamorfose waar u jarenlang plezier van heeft.

Hekwerkbekleding is zichtdicht en zorgt voor optimale privacy. Door de natuurlijke uitstraling past de bekleding in elke omgeving.

Toont alle 3 resultaten

Meer privacy nodig? Hekwerkbekleding van Elreka!

Voor hekwerken en poorten bent u bij Elreka Hekwerken aan het juiste adres. Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangsbeheersing en terreinbeveiliging. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijk website kunt u uitgebreid kennismaken met Elreka Hekwerken. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap en de wensen van onze klant staan centraal! Ook voor hekwerkbekleding zit u bij ons goed: wij hebben diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld meer privacy in uw tuin te realiseren. Wij kijken graag met u mee op uw terrein om zo een plan te ontwikkelen dat helemaal is toegesneden op úw situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag waar u onze mening over wilt? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Hekwerkbekleding op maat vindt u bij ons

Naast het produceren en leveren van onder andere hekwerk en poorten zorgen wij ook voor de bekleding van uw hekwerk. Wilt u meer privacy in uw tuin of op het balkon? Wilt u een evenemententerrein of sportveld snel en direct een groen aanzien geven? Of zitten er kale plekken in uw bestaande omheining? Kies dan voor hekwerkbekleding op maat van Elreka. Onze hekwerkbekleding heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tegen iedere bestaande schutting, muur of hekwerk. Bij Elreka Hekwerken bieden wij u:

  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Ervaren montageteams
  • Concurrerende prijzen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit

Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijk kwaliteit en hun karakter biedt de beste service. Elreka staat voor u klaar! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze fotoalbums om inspiratie op te doen.

Op zoek naar bekleding voor uw hekwerk? Zoek niet verder!

Elreka Hekwerken biedt verschillende vormen van hekwerkbekleding op maat, zoals bijvoorbeeld een kunsthaag. Deze bekleding is vervaardigd uit gegalvaniseerd en geplastificeerd ijzerdraad van 2×1.3 millimeter dik materiaal. Deze draden zijn in elkaar gedraaid, met daar tussenin kunststof ‘naalden’ met een lengte van ca. 3.5 centimeter. Hierdoor krijgt de bekleding het uiterlijk van een dennentak en heeft het een natuurlijke uitstraling. Alle hagen zijn behandeld met een brandvertrager en uv-beschermer, waardoor het materiaal geen vlam kan vatten en tot maar liefst 10.000 uren zon kan verdragen. Dit maakt de haag duurzaam, waardoor u er extra lang van kan genieten. Naast de kunsthaag bieden wij ook hekbekleding Poly Wave. Deze bekleding bestaat uit een polyethyleen band die door de mazen van de matten gevlochten wordt. Hierdoor krijgt u meer privacy en bescherming tegen wind en geluid. Het gebruik van een milieuvriendelijke kunststof zorgt ervoor dat deze bekleding van uw hekwerk onderhoudsvrij is en een lange levensduur heeft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor meer informatie.