Laag Hekwerk

Plantsoen- en beveiligingshekwerk

Solide, degelijk, onopvallend en onderhoudsvrij. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van het plantsoen- en beveiligingshekwerk van Elreka. Plantsoenhekwerk is uitermate geschikt om sluiproutes van fietsers en voetgangers af te sluiten. Het is leverbaar in twee varianten: type PLH (voorzien van een horizontale bovenligger van ø 42 mm) en type PLZ (met horizontale bovenligger van ø 60 mm). Het beveiligingshekwerk BHV is een effectieve beveiliging tegen in- en uitrijden van bedrijfsterreinen en helpt ramkraken voorkomen. Dit komt door de dikwandige palen van ø 89 mm en een zware betonfundatie.

Toont alle 2 resultaten

Een solide en degelijk laag hekwerk van Elreka

Elreka Hekwerken is dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot gerenommeerd leverancier en op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website vindt u alle informatie die nodig is. Naast het produceren, leveren en monteren van hekwerken staat service hoog bij ons in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Daarnaast kunt u met ons een serviceovereenkomst afsluiten, zodat u bij storingen of reparaties altijd snel en vakkundig geholpen wordt. Ook profiteert u dan van een gereduceerd voorrij- en uurtarief en korting op materialen. Ook voor aanvullende materialen voor uw hekwerk, zoals een extra handzender of een extra cilinder, bent u bij ons aan het juiste adres. Elreka biedt totaaloplossingen: wij zijn er voor u! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een laag hekwerk op maat? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.

Elreka voor uw laag hekwerk op maat

Bent u op zoek naar een laag hekwerk? Zoek dan niet verder, want Elreka heeft solide, degelijke, onopvallende en onderhoudsvrije lage hekwerken. Denk bijvoorbeeld aan een plantsoenhekwerk: uitermate geschikt om sluiproutes van fietsers en voetgangers af te sluiten. Dit laag hekwerk op maat is verkrijgbaar in twee typen: het type met een horizontale bovenligger met een doorsnede van 42 millimeter en eentje met een doorsnede van 60 millimeter. Dit hekwerk laag is uitstekend geschikt voor grote en kleine oppervlakken, zoals openbare-, bedrijfs- en particuliere terreinen. Daarnaast bieden wij een beveiligingshekwerk: een effectieve beveiliging tegen in- en uitrijden van bedrijfsterreinen en deze lage hekwerken helpen ramkraken voorkomen. Heeft u interesse in één van onze producten of een totaaloplossing? Wij maken voor u graag een offerte op maat. Neem contact met ons op, onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Hekwerk laag gezocht? Zoek niet verder!

De kwaliteit van hekwerken bewijst zich vooral op de lange termijn. Door de kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen leveren wij hoogwaardige kwaliteit hekwerken. Elreka Hekwerken is het product van mensen, techniek en materiaal. Wij besteden constant aandacht aan onze mensen: we houden hun kennis actueel en zorgen voor goede werkomstandigheden. Onze ervaren montageteams zorgen ervoor dat uw lage hekwerk op maat snel en vakkundig wordt geplaatst. Wij leveren een duurzaam eindproduct met een maximale levensduur. Elreka Hekwerken biedt:

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres voor lage hekwerken, of het nu gaat om plantsoenhekwerken of beveiligingshekwerken. Wij luisteren naar uw wensen en mocht uw voorkeur nog niet in ons bestaande aanbod voorkomen, dan komen wij graag bij u langs om uw terrein te inventariseren en zo een oplossing op maat te ontwikkelen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!