Spijlenhekwerk

Hoogwaardig spijlenhekwerk

Als veiligheid en stevigheid een grote rol spelen, is een spijlenhekwerk van Elreka zonder meer een uitstekende keuze. Onze spijlenhekwerken zijn zowel met als zonder overklimbeveiliging verkrijgbaar. En als het op de spijlen aankomt, heeft u de keuze uit ronde of vierkante spijlen al dan niet doorlopend. Naar welk hekwerk uw voorkeur ook uitgaat, bij Elreka treft u altijd uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. En niet te vergeten: een eerlijk advies.

Toont alle 5 resultaten

Spijlenhekwerk van Elreka: een uitstekende keuze

Elreka: expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. Wij ontwikkelen onze hekwerken in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud van onze producten. Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangsbeheersing en terreinbeveiliging: bij ons zit u goed! Wanneer uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, inventariseren wij graag uw terrein en ontwikkelen we een beveiligingsplan dat helemaal is toegesneden op úw situatie. Heeft u interesse in één van onze producten of een totaaloplossing? Wilt u een spijlenhekwerk op maat van Elreka Hekwerken? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Uw spijlenhekwerk op maat vindt u bij ons

Wanneer veiligheid en stevigheid een grote rol spelen, is een spijlenhekwerk van Elreka een uitstekende keuze! U kunt kiezen uit ronde of vierkante spijlen, al dan niet doorlopend. Onze spijlenhekwerken zijn zowel met als zonder puntenkam verkrijgbaar, dus volop variatie mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor het Vesta spijlenhekwerk. Deze is extra veilig, sterk en duurzaam en doet het goed bij vele objecten, zoals scholen en bedrijfspanden. Dit hekwerk ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook extra veilig. Die veiligheid is te danken aan de robuuste afwerken en aan de puntkam, waardoor het nagenoeg onmogelijk is om zonder kleurscheuren over het hek te klimmen. Een andere optie is het Arena spijlenhekwerk, met vierkante spijlen. Dit hekwerk maakt van ieder object een onneembaar fort en door de vierkante vorm zijn de spijlen niet te buigen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een spijlenhekwerk op maat voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Elreka voor uw perfecte spijlenhekwerken

Bij Elreka Hekwerken zit u goed voor:

  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Ervaren montageteams
  • Concurrerende prijzen
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Wij zijn toonaangevend in het leveren van stalen hekwerken in alle soorten en maten. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website kunt u ons ruime assortiment aan hekwerken vinden. Elreka Hekwerken is een organisatie met korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap en bij ons staan de wensen van de klant centraal! Naar welk hekwerk uw voorkeur ook uitgaat, bij ons treft u altijd een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Daarnaast bieden wij eerlijk advies en staat bij ons service hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Heeft uw hekwerk onverhoopt schade opgelopen? Neem contact met ons op en wij plannen in overleg met u reparatiewerkzaamheden in. Ook kunt u bij ons terecht voor aanvullende materialen voor uw hekwerk. Kortom: voor een spijlenhekwerk op maat bent u bij Elreka Hekwerken aan het juiste adres!