Sporthekwerk

Speelveldafscheidingen voor tal van sporten

Ook speelveldafscheidingen vormen een tak van sport waarin Elreka zich keer op keer weet te bewijzen. Denk daarbij aan omheiningen en afrasteringen voor tal van sportvelden zoals tennisbanen, voetbalvelden en hockeyvelden. Maar ook voor ballenvangers en voetbalkooien bent u bij ons aan het juiste adres. Welke sport u ook bedrijft, met een omheining van Elreka bent u verzekerd van een verzorgd en fraai afgewerkt geheel.

Toont alle 4 resultaten

Hét sporthekwerk voor uw sportveld

Elreka Hekwerken biedt totaaloplossingen als het gaat om hekwerken en terreinbeveiliging. Wij zijn toonaangevend leverancier van stalen hekwerken in alle soorten en maten. Van gaas- en sierhekwerken tot industriële spijlenhekwerken en sporthekwerken: bij ons zit u goed! Wij ontwikkelen onze hekwerken en eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams

Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en hun karakter zorgt voor de beste service. Wanneer uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons aanbod voorkomt, komen wij graag bij u langs om uw terrein te inventariseren en zo een beveiligingsplan te ontwikkelen dat helemaal is toegesneden op úw situatie. Uw sporthekwerk op maat wordt gerealiseerd door Elreka Hekwerken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Voor inspiratie en voorbeelden van eerder door ons gerealiseerde hekwerken kun u alvast een kijkje nemen in onze fotoalbums.

Elreka voor uw sporthekwerk op maat

Bij Elreka bent u aan het juiste adres voor speelveldafscheidingen. Wij produceren en leveren omheiningen en afrasteringen voor tal van sportvelden, zoals tennisbanen, voetbalvelden en hockeyvelden. Daarnaast verzorgen wij ook ballenvangers en voetbalkooien. Wij zijn een veelzijdige specialist, die ook op sportief gebied weet te scoren met effectieve oplossingen. Neem bijvoorbeeld onze tennisbaanafrastering. Deze beschermt, verhoogt het speelplezier en werkt in het belang van speler en toeschouwer. Wij hebben standaardtype sporthekwerken voor de enkelvoudige, dubbele, drievoudige en viervoudige baan. U kunt kiezen voor een afrastering met een totale hoogte van 3 meter aan alle zijden, of voor het ledikantmodel met een hoogte die verloopt van 3 tot 1 meter. Een andere optie is een uitvoering met meerdere toegangspoorten. Kortom: veel mogelijkheden bij Elreka voor een sporthekwerk op maat voor uw tennisbaan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag waar u met ons over wilt sparren? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Sporthekwerken, ballenvangers en voetbalkooien van Elreka

Elreka beseft als geen ander hoe belangrijk een functionele en prettige sportomgeving is. Onze sporthekwerken dragen hier zeker aan bij! Ook voor uw voetbalveld leveren wij dé oplossing die het plezier verhoogt voor zowel speler als toeschouwer. De speelveldafscheiding is een stevige, 90 centimeter hoge afscheiding met leunbuis die de toeschouwersplaatsen goed afgrenst van het speelveld. Daarnaast bieden wij ook ballenvangers, speciaal vervaardigd voor specifieke sporten. Afhankelijk van de sport en de terreinomstandigheden kiest u de juiste oplossing. Naast het produceren en leveren van uw sporthekwerk op maat staat service bij Elreka Hekwerken hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u onverhoopt schade aan uw hekwerk? Wij helpen u! Neem contact met ons op voor al uw vragen over hekwerken of vul hier een offerte in. Tot snel!