Staalmathekwerk

Vandalismebestendig, veilig en ruimtelijk

Als een gaashekwerk te licht is voor uw beveiligingssituatie, biedt een staalmathekwerk uitkomst. Een strakke, vriendelijke uitstraling, gecombineerd met een uitstekende wering van onbevoegden. Met een bijzonder ruimtelijk effect bovendien. Afhankelijk van het terrein, het object, de locatie en de veiligheidseisen zijn er verschillende systemen om de matten tegen of tussen de staanders te monteren.

Verschillende diktes

De meest robuuste en vandalismebestendige uitvoeringen zijn uitgerust met dubbele horizontale draden van 8 mm en verticale draden van 6 mm dik. Daarnaast kunt u kiezen voor de lichtere geprofileerde matten met draden van 5 mm. Deze matten hebben een speels karakter, maar de maaswijdte van 50 bij 200 mm voorkomt dat kinderen hun hoofd door het hek steken.

Toont alle 4 resultaten

Uw staalmathekwerk op maat bij Elreka

Elreka is úw expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. Onze hekwerken worden in eigen huis ontwikkeld en wij voorzien u van helder advies. Daarnaast voeren wij de installatie en het onderhoud van de hekwerken vakkundig uit. Ook voor uw staalmathekwerk op maat bent u bij ons aan het juiste adres. In de afgelopen 25 jaar heeft Elreka Hekwerken zich ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website geeft u een beeld van wat wij zoal leveren. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap. De wensen van onze klant staan centraal! Bij ons zit u goed voor:

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Wij komen graag bij u langs om uw terrein te inventariseren, om zo een perfecte totaaloplossing te ontwikkelen. Elreka staat voor u klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Op zoek naar staalmathekwerken? Wij zijn er voor u!

Wanneer een gaashekwerk te licht is voor uw beveiligingssituatie, biedt een staalmathekwerk de uitkomst. Afhankelijk van het terrein, het object, de locatie en de veiligheidseisen hebben wij verschillende systemen om de matten tegen of tussen de staanders te monteren. Een staalmathekwerk op maat heeft een strakke, vriendelijke uitstraling gecombineerd met een uitstekende wering van onbevoegden. U kunt kiezen uit verschillende varianten in verschillende diktes. De meest robuuste en vandalismebestendige uitvoeringen zijn uitgerust met dubbele horizontale draden van 8 millimeter en verticale draden van 6 millimeter dik. U kunt daarnaast ook kiezen voor een lichtere mat met draden van 5 millimeter. Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Elreka voor uw staalmathekwerk

Wij bieden verschillende varianten staalmathekwerken aan. De Minerva Standaard bijvoorbeeld is sterk, vandaalbestendig, kindvriendelijk en eigentijds. Deze variant is bij uitstek geschikt voor particuliere objecten en openbare ruimtes waar veel kinderen komen, zoals dierenparken en speeltuinen. Dankzij de scherpe prijsstelling is het een aantrekkelijk alternatief voor een spijlenhekwerk. Bent u op zoek naar een wat steviger staalmathekwerk? Dan kiest u voor de Minerva Security. Dit hekwerk is superieur beveiligd, strak, stabiel en duurzaam. De afwerking is perfect: verzinkt en desgewenst voorzien van een polyester poedercoating. Blader eens door ons fotoalbum om inspiratie op te doen! Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van terreinomheining en terreinbeveiliging zijn wij in staat om voor elke onderneming, klein of groot, een standaard of op maat gemaakte oplossing aan te bieden en te realiseren. Wilt u meer informatie over een staalmathekwerk op maat? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.