Kwaliteit en veiligheid

Lange levensduur
Elreka staat garant voor de kwaliteit van haar installaties op de lange termijn. Onze hekwerken en toegangsbeheersystemen dienen niet alleen voor beveiliging, maar dragen ook bij aan het esthetische karakter van een gebouw. Wij streven naar een naadloze integratie van hekwerk en pand, waarbij representativiteit en een lange levensduur centraal staan. Om dit te waarborgen, maken wij gebruik van hoogwaardige verzink- en coatingmethodes om corrosie effectief tegen te gaan. Alle onderdelen van onze systemen zijn vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, geleverd door betrouwbare A-leveranciers. Bij Elreka kunt u rekenen op een concurrerende prijs zonder concessies te doen aan kwaliteit.


Terreinbeveiliging & Toegangsbeheer: vooral mensenwerk

Bij Elreka vloeit het succes voort uit de samenhang tussen mensen, technologie en materialen. Ongeacht de geavanceerde technische uitrusting en de kwaliteit van het basismateriaal realiseren wij ons dat uiteindelijk de menselijke factor de doorslag geeft. Daarom koesteren we bij Elreka onze mensen. We investeren in continue kennisontwikkeling en zorgen voor optimale werkomstandigheden. Onze ervaren montageteams waarborgen een snelle en vakkundige installatie van het gekozen systeem. Met trots dragen onze certificaten bij aan de zekerheid dat ook op uw terrein veilig en professioneel wordt gewerkt door ons team.

Garantie

Elreka Hekwerken kent een garantietermijn voor zowel mechanische als elektronische producten. De specifieke afspraken staan in onze leveringsvoorwaarden.