%|%%|% %|%%|%

Poortautomatisering

Poortautomatisering

Wilt u uw poort automatisch openen of sluiten? Dan helpt Elreka u graag verder. Zowel voor draai- als schuifpoorten bieden we geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke systemen. Soepel, geluidsarm en tegelijkertijd onverwoestbaar en betrouwbaar. Oplossingen die door een doordachte constructie bovendien erg onderhoudsarm zijn. Of u nu voor een boven- of ondergrondse poortautomatisering kiest, er gaat een wereld van gebruiksgemak voor u open. Vanzelf.

Vergaande expertise

Deskundigheid is geboden. Het aanbrengen van een elektrische besturing is gebonden aan strenge Europese normen en veiligheidseisen. Die expertise hebben wij in huis. Naast een professionele installatie en montage, biedt Elreka bovendien een gamma aan service- en onderhoudsoplossingen. U bent dus zeker van een veilige en moderne installatie. Nu en in de toekomst. Neem contact op met onze adviseurs voor een doeltreffend advies.

Draaipoortautomatisering

Elreka systemen voor draaipoortautomatisering brengen veiligheid en comfort op doeltreffende wijze samen. Praktisch elke draaipoort kunnen we van uiterst effectieve automatisering voorzien.

lees meer

Schuifpoortautomatisering

Ligging, de aard van het product of de dienst, de frequentie van het bezoekersverkeer, de beschikbare ruimte: factoren die bepalend zijn voor de keuze van een draai- of schuifpoort.

lees meer

Persoons- en voertuigbeveiliging

Bij Elreka staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Daarom voldoen de elektrisch aangedreven poorten van Elreka dan ook aan alle Europese (CE) richtlijnen.

lees meer