Draaipoorten Staal

Draaipoorten zijn er in alle soorten en maten. Maar nergens heeft u zo veel keuze als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet houten draaipoort; er gaat een wereld voor u open. Onze poorten zijn stuk voor stuk praktisch, robuust, vandalismebestendig en een lust voor het oog. Naast een breed scala aan oplossingen voor particulieren biedt Elreka ook een ruim assortiment van industriële draaipoorten.

Toont alle 7 resultaten

Veel keuze in draaipoorten bij Elreka

Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangsbeheersing en terreinbeveiliging: bij Elreka zit je goed! Wij ontwikkelen hekwerken en poorten in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud. Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en hun karakter biedt de beste service. Elreka staat voor u klaar! Ook voor uw draaipoort op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Nergens heeft u zoveel keuze in draaipoorten als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet houten draaipoort: er gaat een wereld voor u open. Neem hier alvast een kijkje om inspiratie op te doen of neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Uw draaipoort op maat vindt u bij ons

Elreka Hekwerken is dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging, dus ook voor draaipoorten zit u bij ons goed. Onze poorten zijn stuk voor stuk praktisch, robuust, vandalismebestendig en een lust voor het oog. Wij bieden zowel een breed scala aan oplossingen voor particulieren als een ruim assortiment aan industriële draaipoorten. Zo hebben wij draaipoorten met spijlen in diverse uitvoeringen. Deze poorten zijn zoals altijd robuust, veilig en goed voor jarenlang plezier. Neem bijvoorbeeld draaiport Orion: een solide uitgevoerde draaipoort met een elegant uiterlijk. Deze poort heeft een standaard uitvoering, maar daarnaast is het ook mogelijk om de Orion draaipoorten op maat te leveren. Indien gewenst kan de draaipoort worden voorzien van een eenvoudig systeem om de poort aan een muur te bevestigen en/of voor te bereiden voor een elektrische aandrijving. Wilt u meer informatie? Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

De perfecte draaipoort van Elreka

Naast draaipoorten met spijlen heeft Elreka ook draaipoorten met ingelaste staalmat. Onze complete oplossingen voldoen zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk aan alle eisen. De poorten met staalmatvulling zijn uiterst praktisch en staan garant voor een jarenlange, probleemloze werking. Neem bijvoorbeeld draaipoort Minerva: een representatieve draaipoort met een hoge beveiligingsgraad. Als u kiest voor Elreka, kiest u voor:

  • Concurrerende prijzen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Ervaren montageteams

Naast het produceren en leveren van uw draaipoort op maat staat bij Elreka Hekwerken service hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Mocht u onverhoopt schade aan uw hekwerk of poort hebben opgelopen, kom dan gerust naar ons toe. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld als gerenommeerd leverancier en onze vakkundige medewerkers bieden u kwaliteit, service en vakmanschap waarbij uw wensen centraal staan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Elreka Hekwerken? Bent u op zoek naar de perfecte draaipoort? Zoek dan niet verder, want wij zijn er voor u!