Exclusieve Poorten

Bij Elreka bent u aan het juiste adres voor exclusieve toegangspoorten.
Wij begrijpen dat soms standaardontwerpen gewoon niet voldoen en dat u op zoek bent naar iets bijzonders. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met ons uw eigen poort samen te stellen.

Bij Elreka is maatwerk geen enkel probleem. We luisteren naar uw ideeën en visie, en werken samen met u om een poort te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt en de esthetiek van uw eigendom verbetert. Of het nu gaat om een elegante toegangspoort voor uw landgoed, een moderne poort voor uw bedrijfspand, of een nostalgische poort voor uw historische woning, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Op zoek naar een exclusieve poort? Bij Elreka zit u goed!

Elreka heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot gerenommeerd leverancier van hekwerken en terreinbeveiliging. Onze kracht is een doeltreffende totaaloplossing. Duurzaamheid, kwaliteit, service en vakmanschap zijn onze kenmerken en onze vakmensen realiseren voor u de best mogelijke kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. Wij ontwikkelen onze hekwerken in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud. Elreka biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken, maar mocht het zo zijn dat uw situatie om een specifiek product vraagt dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, dan maken wij graag een plan op maat. We komen bij u langs om uw terrein te inventariseren en ontwikkelen zo een oplossing op maat. Voor exclusieve poorten zit u bij Elreka goed! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw exclusieve poort op maat vindt u bij ons

Bent u op zoek naar een exclusieve poort voor het afsluiten van uw erf? Wilt u de uitstraling van uw huis verfraaien? Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal hekwerken en exclusieve poorten op maat mogen realiseren en dat doen wij ook graag voor u! Al onze poorten worden op maat gemaakt en u kunt bij Elreka kiezen uit een groot aantal mogelijkheden in materialen, stijlen, opties en afwerkingen. Zo werken wij met hout, aluminium of staal, kunt u kiezen uit draai- of schuifpoorten, met of zonder poortautomatisering en in een klassieke, moderne of tijdloze stijl. Als u inspiratie op wilt doen, kunt u hier een kijkje nemen in ons fotoalbum. Hier vindt u door Elreka eerder gemaakte exclusieve poorten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar!

Exclusieve poorten voor uw erf of huis

Bij Elreka zit u goed als u op zoek bent naar;

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Naast het produceren, leveren en monteren van de meest kwalitatieve en duurzame hekwerken staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Voor storingen en/of reparaties kunt u ons servicenummer bellen en dan plannen we in overleg de werkzaamheden in. De mogelijkheden voor uw exclusieve poort op maat zijn enorm bij Elreka! Wij leveren poorten in alle soorten en maten. De finishing touch van uw hekwerk, volledig afgestemd op uw wensen en uw stijl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem contact met ons op of vraag hier een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag verder!