Houten Poorten

Volledig hout of toch een stalen frame?

Wij geloven niet in standaardoplossingen. Of u nu een volledig houten poort of een stalen poort met houtvulling verkiest voor een meer industriële uitstraling, wij hebben de expertise om uw ideale poort te creëren. Maatwerk staat bij ons centraal.

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om zelf de houtvulling te verzorgen. Wij zorgen voor een solide stalen basis, zodat uw poort gegarandeerd vele jaren meegaat. Uw creatieve inbreng en onze duurzame basis vormen samen de perfecte combinatie voor een poort die zowel uniek als robuust is.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

Uw houten draaipoort op maat van Elreka

Elreka is úw leverancier voor de perfecte houten draaipoort! Wij zijn de expert in hekwerk en terreinbeveiliging en onze kracht is het bieden van een doeltreffende totaaloplossing. We ontwikkelen

onze hekwerken en poorten in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud. Elreka heeft een uitgebreid assortiment aan onder andere houten draaipoorten. Mocht het zo zijn dat uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, dan komen wij graag uw terrein inventariseren om zo een plan te ontwikkelen dat helemaal is toegesneden op úw situatie. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn onze kenmerken en als u kiest voor een draaipoort van hout van Elreka zit u gegarandeerd goed. De houten poorten met een natuurlijke uitstraling worden in eigen productie voor u op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een houten draaipoort? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Elreka voor uw perfecte houten draaipoort

Waarom zou u kiezen voor Elreka? Wij bieden u:
– Concurrerende prijzen
– Ervaren montageteams
– Langdurige, zichtbare kwaliteit
– Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Ook voor houten draaipoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Het unieke aan houten draaipoorten is de natuurlijke uitstraling, waardoor uw woning een vriendelijk aanzicht krijgt. Houten poorten kunnen zowel een gesloten als open karakter hebben. Neem hier alvast een kijkje om inspiratie op te doen voor uw ideale draaipoort van hout! De afgelopen 25 jaar heeft Elreka Hekwerken zich ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier van hekwerk, poorten en terreinbeveiliging. Op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website maakt u uitgebreid kennis met ons bedrijf en de diverse mogelijkheden die wij bieden. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vraag hier een offerte aan. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Draaipoort van hout gezocht? Zoek niet verder!

Bij Elreka staat service hoog in het vaandel. Naast het produceren, leveren en plaatsen van uw houten draaipoort vinden wij het ook belangrijk om voor het onderhoud van uw poort te zorgen. Onze servicemonteurs staan voor u klaar om reparatiewerkzaamheden en onderhoud uit te voeren. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende materialen voor uw hekwerk of poort. Kortom: bent u op zoek naar de ideale draaipoort van hout voor uw woning? Neem gerust contact met ons op voor het informeren naar de mogelijkheden. Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, zo kunnen we goed met u bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons om antwoord te krijgen op al uw vragen rondom hekwerken en poorten. Wij helpen u graag! Of u nu klassiek, landelijk, modern of tijdloos woont: wij denken mee, leveren, installeren en onderhouden de houten draaipoort die bij uw woonvorm past. Hierdoor kunt u nu én in de toekomst zorgeloos genieten van volledige vrijheid alsmede geborgenheid, in alle veiligheid!