Schuifpoorten

Ook in schuifpoorten is de keuze bij Elreka overweldigend. Uit vrijdragende schuifpoorten of railschuifpoorten bijvoorbeeld, maar ook uit poorten met spijlen of juist een ingelaste gittermat. En gaat u voor een automatische of handmatige bediening? Voor de meest praktische en fraai vormgegeven oplossingen bent u bij ons in ieder geval aan het goede adres. Natuurlijk maken onze adviseurs u graag wegwijs binnen ons brede assortiment. We luisteren naar uw wensen en maken op basis van ervaring en expertise een goede analyse van de situatie, zodat u jarenlang kunt genieten van een feilloos functionerende schuifpoort.

Toont alle 6 resultaten

Vrijdragende schuifpoorten en railschuifpoorten bij Elreka

Elreka is dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Wij zijn een toonaangevende leverancier van stalen hekwerken in alle soorten en maten. Onze hekwerken worden in eigen huis ontwikkeld, wij voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud van onze producten. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en wij leveren kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij bieden totaaloplossingen: van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangsbeheersing en terreinbeveiliging. Ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitshekwerken heeft voor ieder wat wils, maar mocht het zo zijn dat uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons aanbod voorkomt, dan komen wij graag bij u kijken om uw terrein te inventariseren en een plan te ontwikkelen dat is toegesneden op uw situatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Uw schuifpoort op maat vindt u bij ons

Ook voor schuifpoorten bent u bij Elreka aan het juiste adres. Wij leveren vrijdragende schuifpoorten en railschuifpoorten, maar ook poorten met spijlen of ingelaste gittermat. Daarbij kunt u kiezen uit handmatige of automatische bediening. Elreka luistert naar uw wensen en wij maken op basis van onze ervaring en expertise een goede analyse van de situatie, zodat u jarenlang kunt genieten van een feilloos functionerende schuifpoort op maat! Elreka biedt:

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Neem eens een kijkje in ons assortiment schuifpoorten, bijvoorbeeld de aluminium schuifpoort. De vrijdragende schuifpoort Cratos van Elreka is een veilige, sterke en duurzame poot met een constructie van staal en vederlicht, corrosiebestendig aluminium. Deze poort is erg robuust, ziet er representatief uit en geeft een veilig gevoel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schuifpoort op maat? Neem dan contact met ons op of vraag hier een offerte aan!

Elreka is er voor uw perfecte schuifpoort

Wanneer u kiest voor een schuifpoort van Elreka, wordt deze voor levering ingemeten, uitgetekend, gefabriceerd, afgerond en/of ontbraamd en eventueel verzinkt en gecoat. Zoekt u een stalen schuifpoort op rail? Dan zit u bij ons ook goed. Een traditionele op rail lopende schuifpoort met een elegante en decoratieve uitstraling vindt u bij ons. Deze poort is stabiel en glijdt perfect over een betonnen funderingsbalk met rail. Naast het produceren, leveren en plaatsen van hekwerken kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud van onze producten. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Doet er zich een storing voor of heeft uw hekwerk onverhoopt schade opgelopen? Wij zijn er voor u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende materialen voor uw hekwerk, zoals een extra handzender of cilinder. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor schuifpoorten? Heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst!