Intercomsystemen

Een belangrijk element in de communicatie rond uw 
toegangsbeheer is een functioneel intercomsysteem.
Een gedegen systeem werkt onafhankelijk van de
weerssituatie en is vandalismebestendig.
Elreka heeft voor u een selectie gemaakt uit de beste
producten. Zo weet u zeker dat uw intercomsysteem doeltreffend werkt: jaar in, jaar uit en in weer en wind.

Kiest u voor een bekabeld of draadloos systeem? Een oplossing met of zonder geïntegreerde camera? Een intercom die u bedient vanaf uw telefooncentrale of vanaf aparte toestellen? Welk systeem bij u past, hangt onder andere af van uw buitensituatie. Voor de beste keuze uit de talloze mogelijkheden die ons assortiment biedt, kunt u terecht bij onze deskundige adviseurs. Met Elreka bent u verzekerd van een oplossing die naadloos aansluit op uw totale toegangsbeheer.

Bij Elreka vindt u diverse intercomsystemen

Elreka is úw expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Voor toegangscontrole zit u bij ons gebakken! Onder dit begrip scharen we alle mogelijke systemen om de toegang tot een huis, pand of terrein te regelen. Denk hierbij aan een eenvoudig intercomsysteem voor uw huis, een kaartleessysteem of zelfs de toegangscontrole bij een parkeergelegenheid. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot gerenommeerd leverancier en onze vakkundige medewerkers bieden u kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij kunnen u voorzien van de beste producten, maar ook van doordachte adviezen. Dit zorgt ervoor dat u optimale controle heeft over wie uw domein mag betreden en wie niet. Elreka biedt een standaard aanbod aan mogelijkheden, maar wij kijken ook graag samen met u naar uw specifieke situatie om zo tot een passende oplossing te komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Op zoek naar een intercomsysteem? Zoek niet verder!

Elreka biedt u:

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit

Ook voor een intercomsysteem bent u bij Elreka aan het juiste adres. Een functioneel intercomsysteem, eventueel met camera, is een belangrijk element in de communicatie rond uw toegangsbeheer. Elreka heeft een aanbod aan de beste producten, zodat u zeker weet dat uw intercomsysteem doeltreffend werkt, onafhankelijk van de weerssituatie en eventueel vandalisme. Wij bieden intercomsystemen voor zowel particulier als industrieel gebruik. De eenvoudigste optie is de deurtelefoon. De bezoeker belt aan, waarna u een oproepsignaal hoort. Extra controle geeft de videofoon. U bepaalt zelf of u opneemt en de deur opendoet voor de bezoeker. Daarnaast zijn er nog meerdere opties, zoals de keuze voor een bekabeld of draadloos systeem, een intercomsysteem met of zonder geïntegreerde camera, en nog veel meer. Wilt u meer informatie? Of heeft u een specifieke vraag over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Uw intercomsysteem met camera vindt u bij Elreka

Gastvrijheid kent haar grenzen en daarom levert Elreka ook intercomsystemen waarmee kan worden gecheckt of bezoekers welkom zijn. Ons fraaie intercomsysteem biedt de mogelijkheid om contact te maken, te spreken, te luisteren en te bedienen. Intercom Turbine is een beproefd systeem dat geheel naar wens kan worden samengesteld. Meldposten kunnen worden gemonteerd op de poort, maar kunnen ook worden ingebouwd in een design toegangszuil. De behuizing van onze intercomsystemen is gemaakt van een hoogwaardig aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen weer en wind en ze slag- en breekvast zijn. Het systeem wordt gekoppeld aan een telefoonlijn van een telefooncentrale en hierdoor kan de intercom worden voorzien van een spreek- luisterverbinding van hoge kwaliteit. Tevens zijn de telefoonnummers vrij te programmeren naar elk vast of mobiel nummer, dus zelfs met uw mobiele telefoon kunt u vervolgens uw toegang bedienen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over ons intercomsysteem met camera? Neem contact met ons op of vul hier een offerte in, wij helpen u graag verder!