Inzinkbare Palen

Inzinkbare palen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder vaste, verwijderbare en automatische palen. Het kiezen van het juiste type is afhankelijk van het specifieke doel van de installatie, of het nu gaat om het creëren van blokkades of afzettingen. Elreka staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Toont alle 3 resultaten

Vindt uw inzinkbare palen bij Elreka

Elreka is úw leverancier van hekwerken en terreinbeveiliging. Tegenwoordig moeten bedrijven zich steeds meer wapenen tegen ramkraken, vandalisme, diefstal en andere vormen van criminaliteit. Onze oplossing bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling voor uw bedrijfsgebouw en/of terrein. Wij zorgen voor een passende totaaloplossing. U heeft de keuze uit een compleet assortiment van de meest uiteenlopende standaard systemen tot volledig op maat geproduceerde oplossingen voor elk budget en elke stijl. Elreka biedt:

– Concurrerende prijzen
– Ervaren montageteams
– Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
– Langdurige, zichtbare kwaliteit

Ook voor bijvoorbeeld een automatisch inzinkbare paal voor uw terrein zit u bij ons goed. Geen vraag gaat ons te ver. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot gerenommeerd leverancier van onder andere inzinkbare palen, waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat uw terrein goed beveiligd wordt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Inzinkbare paal gezocht? Zoek niet verder!

Bij Elreka hebben wij twee inzinkbare palen in ons standaard assortiment: de FAAC J275HA en de FAAC J200HA. Deze palen zijn uitermate geschikt tegen fenomenen als ramkraken, diefstal van auto’s en wildparkeren. Standaard oplossingen zijn vaak niet meer voldoende en niet voor niets adviseren politie en beveiligingsspecialisten om aanvullende maatregelen te nemen. Voor minder intensief gebruik hebben wij de inzinkbare paal FAAC J200HA. Deze is eenvoudig in onderhoud en hanteert een geluidsloze beweging. Met deze paal kunt u particuliere verkeersstromen reguleren in bijvoorbeeld woongebieden. De unieke hydraulische aandrijftechniek kent een bijzonder laag energieverbruik voor het openen en sluiten van een paal van 60 centimeter. U kunt kiezen voor slimme uitbreidingen om de werking van de paal voor uw terrein te perfectioneren. Denk hierbij aan detectielussen, muntautomaten, stoplichten, voertuigherkenning, afstandsbedieningen en zwaai- en signaleringslichten. Iedere techniek is voor ons bekend terrein. Neem contact met ons op voor een advies op maat, onze adviseurs zijn u graag van dienst!

Elreka is er voor uw automatische inzinkbare paal

Voor het reguleren van intensieve verkeersstromen is de inzinkbare paal FAAC J275J uitermate geschikt. Deze paal heeft een unieke hydraulische aandrijftechniek met een bijzonder laag energieverbruik voor het openen en sluiten van een paal met een hoogte van 60 of 80 centimeter. Deze fraaie automatische inzinkbare paal is vrijwel voor iedere situatie geschikt en daardoor volledig af te stemmen op uw specifieke situatie. Bij Elreka zit u ook goed voor service en onderhoud. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terreinbeveiliging? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!