Gaashekwerk

economisch overal inzetbaar

Gaashekwerk

economisch overal inzetbaar

sierhekwerk

spijlenhekwerk

spijlenhekwerk

camera

draaipoort met spijlen

staalmathekwerk

draaipoort met dichte vulling

intercom

gaashekwerk

sierpoorten

moderne sierpoort

tuinpoort

draaipoort automatisering

Tuinen & Wonen

Geniet van je vrijheid in alle veiligheid

Een tuin is meer dan het verlengstuk van je woning. Tezamen vormen zij dé unieke leefwereld die we zo graag “ons thuis” noemen. Een geheel eigen plek waarin we ons totaal vrij kunnen bewegen, in alle discretie, in alle veiligheid en toch verbonden met de buitenwereld. 

Je huis en tuin verdienen de beste bescherming en daar hoort een Elreka hekwerk of poort bij. Deze beschermen je optimaal.  Het  hekwerk en de poort is op haar beurt goed beschermd en is uitgevoerd in stevige, slijtvaste materialen en als geen ander bestand tegen corrosie en weersinvloeden.

Een compleet assortiment

Of je nou klassiek, landelijk, modern of tijdloos woont, Elreka denkt mee, levert, installeert en onderhoud een product uit een compleet en tevens uitgebreid assortiment in hekwerk en poorten, naar de wensen die bij jou woonvorm passen.

Mogelijkheden in alle soorten, vormen en maten. Uiteraard volgens continu hetzelfde principe: kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid! Tevens biedt het Elreka assortiment de keuze uit verschillende kleuren, geïnspireerd door de huidige eisen en wensen van deze tijd. Naast de kleurkeuze groen van het hekwerk is er ook de keuze van zwart of prachtig antraciet, naargelang de kleurstellingen alsook de vormgeving van je woning. 

Kortom, Elreka zorgt ervoor dat je nu én in de toekomst zorgeloos kunt genieten van volledige vrijheid alsmede geborgenheid… in alle veiligheid!