Gaashekwerk

Gaashekwerken van Elreka zijn multi-inzetbaar. We maken onderscheid tussen twee categorieën: gaashekwerk met en zonder bovenbuis, beide ook wel bekend als Ares gaashekwerk. Maar ook binnen deze twee productgroepen zijn er verschillende opties. Zoekt u een hekwerk dat is uitgerust met puntdraad? Wilt u een polyester poedercoating laten aanbrengen? Of heeft u behoefte aan een doeltreffende oplossing voor stroomdraadvoorziening? Elreka adviseert en realiseert.

Toont alle 3 resultaten

Multi-inzetbare gaashekwerken van Elreka

Bent u op zoek naar een gaashekwerk op maat? Zoek dan niet verder, want Elreka Hekwerken biedt de oplossing. Wij zijn dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Elreka Hekwerken heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier. Op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website maakt u uitgebreid kennis met de diverse mogelijkheden. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap en bij ons staan de wensen van de klant centraal! Elreka biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. Ook voor gaashekwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, komen wij graag bij u langs. Wij inventariseren uw terrein en ontwikkelen een totaaloplossing op maat, toegesneden op úw situatie. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor gaashekwerken? Of heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst!

Elreka voor uw gaashekwerk op maat

De gaashekwerken van Elreka zijn multi-inzetbaar en worden in twee productgroepen aangeboden: gaashekwerk met en zonder bovenbuis, ook wel bekend als Ares gaashekwerk. Daarnaast zijn er binnen deze groepen verschillende opties mogelijk. Bij Elreka bent u aan het juiste adres voor:

  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Ervaren montageteams
  • Concurrerende prijzen

Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en hun karakter biedt de beste service. Elreka staat voor u klaar! Naast het produceren en monteren van uw gaashekwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor service en onderhoud. Doet er zich een storing voor of heeft u onverhoopt schade aan uw hekwerk? Wij plannen in overleg met u reparatiewerkzaamheden in. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende materialen voor uw hekwerk. Heeft u interesse in één van onze producten of een totaaloplossing? Wij maken voor u graag een offerte op maat of geven u meer informatie over de mogelijkheden.

Op zoek naar een gaashekwerk? Zoek niet verder!

Kiest u voor een gaashekwerk zonder bovenbuis, dan kiest u voor een economische oplossing om meerdere meters hekwerk op ongelijke terreinen wilt plaatsen. U kunt kiezen voor zware of lichte palen. Naast de standaarduitvoering kunt u bij ons ook terecht voor een gaashekwerk op maat. Gaashekwerken met bovenbuis zijn functioneel en economisch, stabiel, strak en overal toepasbaar. Deze afrastering is voorzien van verzinkt en geplastificeerd harmonicagaas en span- en/of puntdraad. U kunt er zelf voor kiezen of u dit gaashekwerk laat uitvoeren zonder puntdraad, met rechte puntdraadhouder of met schuine puntdraadhouder. Elreka Hekwerken heeft een stroomdraadvoorziening ontwikkeld om de kwaliteit van gaashekwerken rondom een dierenweide te behouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we u snel.