Sierhekwerk

De naam sierhekwerk zegt het al. Deze omheiningen geven uw pand of terrein extra uitstraling. De sierhekwerken van Elreka zijn globaal te verdelen in drie stijlen: nostalgisch, modern en design. Binnen die drie domeinen zijn er weer diverse lijnen, die stuk voor stuk een mooie kenmerkende naam kregen. Van Capri tot Milano en van Firenze tot Genua. Het moge duidelijk zijn: onze sierhekwerken maken uw terrein ‘af’.

Heeft u een eigen ontwerp of mogen wij u adviseren dan maken wij graag een afspraak op locatie of op ons bedrijf gevestigd te Gemert.

Toont alle 8 resultaten

Karakteristieke sierhekwerken van Elreka

Elreka Hekwerken is het product van mensen, techniek en materiaal. Wij besteden constant aandacht aan onze mensen door hun kennis actueel te houden en te zorgen voor goede werkomstandigheden. Onze ervaren montageteams zorgen ervoor dat het gekozen product snel en vakkundig wordt geïnstalleerd. Door onze 25 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en ons uitgebreide aanbod aan hekwerken en terreinbeveiliging zorgt ervoor dat er altijd iets voor u bij zit. Mocht u iets willen dat niet in ons bestaande aanbod zit, komen wij graag bij u langs om uw terrein te inventariseren en om op basis van die inventarisatie een plan te ontwikkelen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere prachtige sierhekwerken, om uw pand of terrein extra uitstraling te geven. Elreka denkt mee, levert, installeert en onderhoudt. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij zorgen er graag voor dat u nu én in de toekomst zorgeloost kunt genieten van volledige vrijheid alsmede geborgenheid, in alle veiligheid! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Uw sierhekwerk op maat vindt u bij ons!

Bij Elreka Hekwerken bent u aan het juiste adres voor standaard of op maat gemaakte sierhekwerken. Onze sierhekwerken zijn globaal te verdelen in drie stijlen: nostalgisch, modern en design. Binnen elk domein zijn er weer diverse lijnen. Onze sierhekwerken maken uw terrein af! Kijk bijvoorbeeld eens bij het Luca sierhekwerk: een eigentijds, tijdloos hekwerk met vierkante spijlen. De unieke combinatie van een eigentijdse uitstraling met een tijdloze vormgeving maakt dit een modern sierhekwerk. Een andere optie is het Verona sierhekwerk: een mooi en veilig hekwerk met de stijl van vroeger en de kwaliteit van nu. Sierhekwerken kennen een eeuwenoude traditie van ambachtelijk vakmanschap en decoratieve hoogtepunten. Wij houden bij Elreka deze traditie in ere met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met productiemethoden van nu. Wij bieden stijlvolle kwaliteit waar u jaren plezier van hebt! Wilt u meer informatie over onze sierhekwerken? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Elreka voor uw perfecte sierhekwerk

Een sierhekwerk op maat heeft twee functies: enerzijds het afbakenen van uw grondgebied en het buiten de deur houden van ongewenst bezoek, anderzijds het verfraaien van de woning. Wanneer u kiest voor een sierhekwerk van Elreka, kiest u voor een duurzaak en solide product, waar u een leven lang nauwelijks omkijken naar hebt. U kunt zelf de stijl, vormgeving, maatvoering en kleur bepalen: er zijn talloze mogelijkheden! Elreka Hekwerken biedt:

  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Of je nu klassiek, landelijk modern of tijdloos woont: Elreka Hekwerken denkt met u mee! Een tuin is het verlengstuk van uw woning en samen vormen ze de unieke leefwereld die we ‘thuis’ noemen. Op deze plek willen we ons vrij kunnen bewegen, in alle discretie en veiligheid en toch verbonden met de buitenwereld. Een sierhekwerk op maat van Elreka realiseert dit! Onze hekwerken beschermen u optimaal en zijn op hun beurt goed beschermd en uitgevoerd in stevige, slijtvaste materialen. Wilt u meer weten over onze hekwerken of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst!