Sierpoorten

De naam “sierpoorten” zegt eigenlijk al genoeg. Deze prachtige omheiningen geven uw pand of terrein een onmiskenbare uitstraling. Bij Elreka begrijpen we het belang van sierpoorten als de kroon op uw vastgoed. Onze sierpoorten kunnen globaal worden ingedeeld in drie stijlen: nostalgisch, modern en design. Binnen deze drie categorieën bieden we een scala aan diverse lijnen, elk met een eigen karakter en een kenmerkende naam. Van de tijdloze schoonheid van Genua tot de strakke, eigentijdse stijl van Milano, en van de artistieke flair van Sardinia tot de moderne elegantie van Monaco. Onze sierhekwerken zijn niet alleen functioneel, maar vormen ook op zichzelf een kunstwerk dat naadloos past bij de algehele uitstraling van uw terrein.

Toont alle 8 resultaten

Ambachtelijk vakmanschap in onze sierpoorten

In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier, waarbij korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap onze kenmerken zijn. Wij stellen de wensen van de klant centraal. Op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website maakt u kennis met Elreka Hekwerken. Elreka biedt u:

  • Ervaren montageteams
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Concurrerende prijzen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit

Ook voor een prachtige sierpoort op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht uw situatie om een specifiek product vragen dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, dan inventariseren wij graag uw terrein om zo tot een plan te komen voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Uw sierpoort op maat vindt u bij Elreka

Wanneer u kiest voor sierpoorten van Elreka, kiest u voor vakmanschap. Sierpoorten kennen een eeuwenoude traditie van ambacht en wij houden deze traditie in ere met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met productiemethoden van nu. Neem bijvoorbeeld de Monaco sierpoort. Deze poort is mooi en veilig en heeft de stijl van vroeger met de kwaliteit van nu. Sierhekwerk om uw huis heeft een tweeledige functie. Enerzijds bakent het uw grondgebied af en houdt het ongewenst bezoek buiten de deur. Anderzijds geeft het een onmiskenbare verfraaiing van de woning. Bent u op zoek naar een duurzaam en solide hekwerk? Dan heeft Elreka voor u de oplossing. Mocht u inspiratie op willen doen, neem dan hier een kijkje. Hier vindt u voorbeelden van verschillende sierpoorten die Elreka heeft gerealiseerd. Heeft u interesse in één van onze producten of in een totaaloplossing? Wij maken voor u graag een offerte op maat. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Elreka voor uw perfecte sierpoort

De kwaliteit van hekwerken en poorten bewijst zich vooral op de lange termijn. Om een representatieve uitstraling te waarborgen en een lange levensduur te garanderen, hanteert Elreka Hekwerken producten met hoogwaardige verzink- en coating methodes. Hiermee wordt corrosie zo effectief mogelijk tegengegaan. Daarnaast verzorgen wij voor u ook het onderhoud en de service van uw sierpoort op maat. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ervaart u een storing of heeft uw sierpoort onverhoopt schade opgelopen? Wij zijn er voor u! Elreka Hekwerken is het product van mensen, techniek en materiaal. Door de kennis van onze vakmensen actueel te houden en het zorgen voor goede werkomstandigheden kunnen onze ervaren montageteams uw systeem snel en vakkundig installeren. Ook voor aanvullende materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een extra handzender of een extra cilinder. Elreka staat voor u klaar! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.