Toegangscontrole systemen

Beveiliging begint met gedegen toegangscontrole. Vertrouwelijke informatie, maar ook gevoelige, cruciale of gevaarlijke bedrijfsprocessen moeten worden afgeschermd. U bepaalt wie waar mag komen en hoe de verkeersstromen lopen. Elreka helpt u daarbij. Met gedegen producten en doordachte oplossingen, afgestemd op uw situatie. We beveiligen processen en informatie, maar ook uw werknemers en bezoekers. Zo hebt u grip op de zaak.

Beveiliging begint met gedegen toegangscontrole

Elreka is dé expert in hekwerk en terreinbeveiliging. Onze kracht is een doeltreffende totaaloplossing. Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot uitgekiende systemen voor toegangscontrole en terreinbeveiliging: bij Elreka zit u goed! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan toegangsoplossingen, maar mocht uw situatie vragen om een specifiek product dat niet in ons bestaande aanbod voorkomt, dan komen wij graag uw terrein inventariseren om de mogelijkheden te bekijken. Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en hun karakter biedt de beste service. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier van onder andere uw perfecte toegangscontrole systeem. Op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Elreka helpt u bij de toegangscontrole van uw bedrijf

Bij Elreka zijn wij expert in toegangscontrole. Onder dit begrip vallen alle mogelijke systemen om de toegang tot een huis, pand of terrein te regelen. Denk hierbij aan een eenvoudige intercominstallatie voor uw huis, een kaartleessysteem of de toegangscontrole bij een parkeergelegenheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen voorzien van de beste producten, maar ook van doordachte adviezen. Elreka staat voor kwaliteit en duurzaamheid en helpen u graag bij het beveiligen van uw terrein. Wij bieden u:

  • Concurrerende prijzen
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Ervaren montageteams

Naast het ontwikkelen, produceren en leveren van maatwerk staat service bij ons ook hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per weer voor u klaar in geval van storing of schade. De korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap van Elreka zorgen ervoor dat wij in iedere situatie voor u een passende oplossing kunnen bieden. Uw wensen staan bij ons centraal! Wilt u meer informatie? Of heeft u een specifieke vraag voor ons? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Op zoek naar een toegangscontrole systeem? Zoek niet verder!

Bij Elreka vindt u verschillende oplossingen om de toegangscontrole van uw huis, pand of terrein te regelen. Wanneer u kiest voor een toegangscontrole systeem van Elreka, heeft u optimale controle over wie uw domein mag betreden en wie niet. Wij verzorgen de toegangscontrole van uw bedrijf door bijvoorbeeld het plaatsen van een slagboom, een tourniquet, of een wegversperring, waardoor bezoekers niet zomaar uw terrein kunnen betreden. Daarnaast bieden wij intercomsystemen, diverse opties voor een toegangscontrole systeem, camerasystemen en parkeersystemen om uw bezoekers te kunnen observeren en registreren. Hier vindt u foto’s van onze oplossingen, neem alvast een kijkje! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies op maat.