Tuinpoorten

Gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd: dat zijn onze tuinpoorten in een notendop. Het is dan ook geen wonder dat deze draaipoort bijzonder in trek is, met name bij particulieren. Een ideale oplossing voor dierenweiden en tuinen. De typen Classic en Minerva hebben een stalen ingelaste gaasmat en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. De ETP wordt hoofdzakelijk toegepast als loopdoorgang, terwijl de DTP bij grotere doorgangen het best tot zijn recht komt.

Toont alle 2 resultaten

Uw tuinpoort op maat van Elreka

Elreka Hekwerken is úw leverancier voor stalen hekwerken en poorten in alle soorten en maten. Wij hebben ons de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier. Op onze klantgerichte, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website maakt u uitgebreid kennis met ons en vindt u ons ruime assortiment aan hekwerk en terreinbeveiliging. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, kwaliteit, service en vakmanschap en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Ook voor tuinpoorten zit u bij ons goed: ons uitgebreid assortiment biedt voor ieder wat wils, maar mocht er onverhoopt voor uw situatie een specifiek product nodig zijn dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt, dan komen wij graag bij u langs om een oplossing op maat te maken. Het vakmanschap van onze mensen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en hun karakter biedt de beste service. Dus bent u op zoek naar de perfecte tuinpoort op maat? Zoek niet verder, Elreka staat voor u klaar! Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en wie weet spreken we elkaar snel!

Op zoek naar een tuinpoort? Zoek niet verder!

De tuinpoorten van Elreka: gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Onze draaipoort is bijzonder in trek, met name bij particulieren. Deze tuinpoorten zijn een ideale oplossing voor dierenweiden en tuinen. Neem bijvoorbeeld de Classic tuinpoort: eenvoudig en economisch, verkrijgbaar als enkele en dubbele poort. Deze variant heeft een stalen ingelaste gaasmat en is geschikt voor jarenlang intensief gebruik. De enkele tuinpoort wordt voornamelijk toegepast als loopdoorgang en de dubbele tuinpoort is een oplossing voor grotere doorgangen. Daarnaast heeft Elreka Hekwerken de Minerva poort. Deze tuinpoort is functioneel en economisch en het moderne design maakt van deze voor een echte blikvanger. De Minerva tuinpoort past uitermate goed in diverse gaashekwerken. Heeft u interesse in één van onze producten? Of wilt u meer informatie over een tuinpoort op maat? Vraag hier een offerte aan!

Tuinpoorten op maat vindt u bij Elreka

Bij Elreka Hekwerken kunt u terecht voor:

  • Ervaren montageteams
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Concurrerende prijzen
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit

Van hoogwaardige kwaliteitspoorten tot praktische doorgangen voor de meest uiteenlopende doeleinden: wij leveren poorten in allerlei soorten en maten. Dé finishing touch van uw hekwerk, volledig afgestemd op uw wensen en uw stijl. Uw tuinpoort op maat wordt bij ons gerealiseerd. Elreka denkt mee, levert, installeert en onderhoudt. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende materialen voor uw tuinpoort of hekwerk. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor tuinpoorten? Heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.