Draaipoorten Aluminium

Aluminium draaipoorten zijn er in alle soorten en maten. Maar nergens heeft u zo veel keuze als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet aluminium draaipoort; er gaat een wereld voor u open. Onze poorten zijn stuk voor stuk praktisch, robuust, vandalismebestendig en een lust voor het oog. Naast een breed scala aan oplossingen voor particulieren biedt Elreka ook een ruim assortiment van industriële draaipoorten.

Toont alle 5 resultaten

Uw aluminium draaipoort op maat

Elreka Hekwerken: dé expert voor uw hekwerken en terreinbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor onder andere een draaipoort van aluminium. De afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd leverancier en wij leveren kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid met onze hekwerken en poorten. Wij ontwikkelen onze producten in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud. Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifporten tot uitgekiende systemen voor toegangsbeheersing en terreinbeveiliging: wij verzorgen het voor u. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshekwerken en toegangsoplossingen. Mocht het zo zijn dat uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons aanbod voorkomt, dat kijken wij graag met u mee. Elreka inventariseert uw terrein om een plan op maat te ontwikkelen en u de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Elreka staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Elreka voor uw op maat gemaakte draaipoort van aluminium

Aluminium draaipoorten zijn er in alle soorten en maten, maar nergens heeft u zoveel keuze als bij Elreka. Een aluminium draaipoort op maat van Elreka is praktisch, robuust, vandalismebestendig en een lust voor het oog. Naast een breed scala aan oplossingen voor particulieren hebben wij ook een ruim assortiment aan industriële draaipoorten. Neem bijvoorbeeld de aluminium draaipoort Modius Crosso. Deze poort heeft een robuuste constructie met een stijlvol uiterlijk. De Modius draaipoorten zijn voorzien van een RVS insteekslot dat naar wens gecombineerd kan worden met een elektrische opener. Voor het op een passende manier afsluiten van bijzondere gebouwen of terreinen is deze poort dé ideale optie. Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder!

Aluminium draaipoort gezocht? Zoek niet verder!

Bij Elreka bieden wij u:

  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen
  • Ervaren montageteams
  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Concurrerende prijzen

Als wij voor u een poort op maat leveren, wordt deze voor levering ingemeten, uitgetekend, gefabriceerd, afgerond en/of ontbraamd en eventueel verzinkt en gecoat. De onderdelen worden vooraf op maat gemaakt en niet tijdens de montage. Dit voorkomt beschadigingen en roestvorming, wat een eindresultaat oplevert met een maximale levensduur. Voor een draaipoort van aluminium bent u dus bij Elreka Hekwerken aan het juiste adres! Onze vakkundige medewerkers bieden service, kwaliteit en vakmanschap, zodat u optimaal kunt genieten van uw draaipoort. Om alvast wat inspiratie op te doen voor uw perfecte aluminium draaipoort op maat, kunt u hier een kijkje nemen. U vindt hier eerder door ons gerealiseerde poorten. Wilt u graag meer informatie? Of heeft u een specifieke vraag voor ons over de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op of vraag hier een offerte aan. Wie weet tot snel!