Parkeerbeugels

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor uw parkeerplaats? Bij Elreka Hekwerken bieden wij een breed scala aan parkeerbeugels, van standaard systemen tot op maat gemaakte oplossingen.

Toont alle 2 resultaten

Verzekerd van uw eigen parkeerplaats met onze parkeerbeugels

Bij Elreka Hekwerken heeft u de keuze uit een compleet assortiment van de meest uiteenlopende standaard systemen tot volledig op maat geproduceerde oplossingen voor elk budget en elke stijl. Wij zijn dé expert in hekwerken en terreinbeveiliging en geen vraag gaat ons te ver. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot gerenommeerd leverancier. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van terreinomheining en terreinbeveiliging zorgt ervoor dat wij in staat zijn om elke onderneming, klein of groot, een oplossing te bieden en te realiseren. Ook voor parkeerbeugels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw terrein. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook hier een offerte invullen. Tot snel!

Elreka voor uw automatische parkeerbeugel

Bij Elreka vindt u zowel een handbediende parkeerbeugel met slot als een automatische, elektrische parkeerbeugel. Onze elektrische parkeerbeugel heeft een onverwoestbare RVS behuizing, een aandrijving middels een 12V motor en hiermee heeft u geen ruimteverlies op uw parkeerplaats. Deze op afstand bedienbare parkeerbeugel zorgt ervoor dat u elke dag weer, op veilige en comfortabele wijze, bent verzekerd van uw eigen parkeerplaats. De parkeerbeugel werkt op een accupack, waardoor er geen bekabeling nodig is. De beugel wordt gemonteerd op een betonnen ondergrond, op het asfalt of op betonfundatie. De automatische parkeerbeugel is vooraf geprogrammeerd, waardoor deze na bevestiging in het parkeervak direct inzetbaar is. Vrijwel bij iedere situatie kunnen deze parkeerbeugels direct op de bestaande ondergrond gemonteerd worden, waardoor de installatie zeer eenvoudig en beperkt is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel.

Bent u op zoek naar een parkeerbeugel met slot? Zoek niet verder!

Elreka biedt u:

  • Langdurige, zichtbare kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Ervaren montageteams
  • Levering volgens gestelde veiligheidsnormen

Ook voor een handbediende parkeerbeugel met slot zit u bij Elreka goed. Deze parkeerbeugels zijn eenvoudig, betaalbaar en functioneel. Naast het produceren, leveren en monteren van parkeerbeugels zit u bij ons ook goed voor de service en het onderhoud hiervan. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij garanderen een snelle responstijd. In geval van storing of schade komen wij, afhankelijk van de met u overeengekomen afspraak, binnen 4, 8 of 24 uur met een passende oplossing. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor automatisering en toegangscontrole? Heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst! Wij zijn bereikbaar op werkdagen voor het aanvragen van een offerte, persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Neem hier dan een kijkje in ons fotoalbum.