%|%%|% %|%%|%

over elreka

Kwaliteit en veiligheid

Lange levensduur

De kwaliteit van hekwerken en poorten bewijst zich vooral op de lange termijn. Hekwerken en poorten hebben in de eerste plaats een beveiligingsfunctie, maar oefenen ook een behoorlijke invloed uit op het aangezicht van een gebouw. Hekwerk en pand moeten één geheel vormen. Om een representatieve uitstraling te waarborgen en een lange levensduur te garanderen hanteert Elreka Hekwerken producten met hoogwaardige verzink- en coatingmethodes, waarmee corrosie zo effectief mogelijk wordt tegengegaan. Alle onderdelen van onze systemen zijn van hoogwaardige materialen, afkomstig van bewezen A-leveranciers. Tegelijkertijd kunt u bij Elreka Hekwerken vertrouwen op een concurrerende prijs.

Hekwerk: vooral mensenwerk

Elreka Hekwerken is het product van mensen, techniek en materiaal. Hoe geavanceerd de technische uitrusting ook is en hoe goed het basismateriaal, het zijn nog altijd mensen die de uitkomst bepalen. We besteden daarom bij Elreka Hekwerken constant aandacht aan onze mensen. We houden hun kennis actueel, zorgen voor goede werkomstandigheden. De ervaren montageteams zorgen ervoor dat het gekozen systeem snel en vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze VCA en ISO certificaten geven u daarbij de zekerheid dat er – ook op uw terrein – veilig wordt gewerkt door onze mensen. Zie hier het overzicht van onze certificaten

Maatwerk als middel tegen corrosie

Als we hekwerken en/of poorten op maat leveren, worden ze voor levering ingemeten, uitgetekend, gefabriceerd, afgerond en/of ontbraamd, en eventueel verzinkt en gecoat. De onderdelen worden vooraf op maat gemaakt en niet tijdens de montage. Zo wordt het coatwerk niet beschadigd en voorkomen we roestvorming. Het resultaat is een uiterst duurzaam eindproduct met een maximale levensduur.

Visuele kwaliteit

Poedercoaten is in de loop der jaren verder ontwikkeld. Met name het verzinkt staal dat gepoedercoat is heeft het imago van industriële kwaliteit, waarbij zichtbare oneffenheden standaard zijn. De officiële normen spreken nog altijd van een keuringsafstand van vijf meter voor buitentoepassing en drie meter voor binnen. Zelfs bij deze afstand worden nog een aantal zaken uitgesloten, zodat het product zelden wordt afgekeurd.

De meeste projecten beperken zich tot ‘thermisch verzinken en poedercoaten in een RAL kleur’. Mogelijk aangevuld met de normen NEN-EN-ISO 1461 en NEN 5254. In sommige gevallen blijkt dat er meer van de conservering en/of uitstraling wordt gevraagd. Bij Elreka Hekwerken kan dan gekozen worden voor producten met extra aandacht in voorbehandeling en/of een 2-laags poedercoating, waardoor deze producten kunnen worden toegepast in een gebied met agressievere klimatologische omstandigheden of daar waar het hek mooier en gladder moet zijn dan bij thermisch verzinkte producten. 

Voor meer informatie zie optimale oppervlakte behandeling.

Garantie

Elreka Hekwerken kent een garantietermijn voor zowel mechanische als elektronische producten. De specifieke afspraken staan in onze leveringsvoorwaarden