%|%%|% %|%%|% %|%%|%

Poorten

Poorten

Van hoogwaardige kwaliteitspoorten tot praktische doorgangen voor de meest uiteenlopende doeleinden: Elreka levert poorten in alle soorten en maten. De finishing touch van uw hekwerk, volledig afgestemd op uw wensen en uw stijl.

Tuinpoorten

Een ideale oplossing voor dierenweiden en tuinen. Onze tuinpoorten hebben een stalen ingelaste gaasmat en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

lees meer

Looppoorten

Een goed functionerende draaipoort met eenvoud als kenmerk. Deze looppoorten zijn leverbaar in de standaard breedte van 1 of 1,2 meter.

lees meer

Draaipoorten

Draaipoorten zijn er in alle soorten en maten. Maar nergens heeft u zo veel keuze als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet houten draaipoort; er gaat een wereld voor u open.

lees meer

Houten draaipoorten

Het unieke aan houten draaipoorten is de natuurlijke uitstraling. Dit geeft een vriendelijk beeld voor het aanzicht van uw woning. Houten poorten kunnen zowel een gesloten als een open karakter hebben.

lees meer

Aluminium draaipoorten

Aluminium draaipoorten zijn er in alle soorten en maten. Maar nergens heeft u zo veel keuze als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet aluminium draaipoort; er gaat een wereld voor u open.

lees meer

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn er in alle soorten en maten. Maar nergens heeft u zo veel keuze als bij Elreka. Van een mooie tuinpoort tot een compleet houten draaipoort; er gaat een wereld voor u open.

lees meer

Sierpoorten

Sierpoorten kennen een eeuwenoude traditie van ambachtelijk vakmanschap. Elreka houdt deze traditie in ere met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met productiemethoden van nu.

lees meer

Exclusieve poorten

lees meer